Logo Kapsalon Droomvlucht

Afspraak maken:

Bel 072 8500 300 of via WhatsApp*
* antwoord binnen 24 uurTrends Dames 2020

Haar met slag, waves of krullen in 2020. De Bob en Lob blijven populair maar nu lekker los met een slag of grove krul erin. Korte pixies in laagjes en kapsels met zichtbare en onzichtbare laagjes zullen ook bijven. Nonchalante knotjes, speldjes en retro opsteken, zoals met kammetjes, bloemen en speldjes, zijn weer helemaal in. Ook de kapsels met een pony zijn weer terug, eventueel met de retro paardenstaart! Hele korte of juist hele lange pony’s of een pony die schuin weggeknipt is naar de zijkanten.

Qua haarkleuren is asblond een van de haarkleuren die in 2020 weer helemaal terug is. De opvallende kleuren gaan worden minder gekozen in 2020. Cappucinno kleuren en koperrood gaan we daarom veel meer zien.

Afspraak maken?

Trends Heren 2020

De haartrends voor de man in 2020 is de Fade Haircut; mooie korte aan de zijkant, gesneden met de tondeuse. Dan langer of lang bovenop, met natuurlijke slagen naar de zijkant of naar achteren gekamd. Ook opgeschoren kapsels blijven populair.

Hou jij van de nieuwste haartrends? Dan gaan we een stap terug in de tijd; de (gel)kuif, en ook het matje in de nek zijn weer helemaal terug in 2020.